For at nulstille din TomTom-enhed til fabriksindstillingerne skal du følge trinene nedenfor.
Bemærk! Hvis du nulstiller din enhed, fjernes alle dine gemte steder og indstillinger, inklusive indstillinger for sprog, stemme og advarsler.
- Vælg hovedmenuknappen i kortvisning eller vejledningsvisning for at få vist hovedmenuen.
- Rul til højre på skærmen, og vælg knappen Indstillinger .
- Rul til højre i denne menu, og vælg System .
- Vælg Nulstil enhed i menuen System.
- Der vises en advarselsskærm for at bekræfte sletningen af dine gemte steder og indstillinger. Vælg Nulstil for at bekræfte. Din enhed nulstiller og genstarter.
- Kontroller, at du er logget på din TomTom-konto på navigationsenheden: gå til Hovedmenu Indstillinger MyDrive. Log på med dit brugernavn (din e-mailadresse) og din adgangskode.