Trinnene til nulstilling af enheden til fabriksindstillinger afhænger af, hvilken type navigationsenhed du har.
Bemærk! Hvis du nulstiller din enhed, fjernes alle dine gemte steder og indstillinger, inklusive indstillinger for sprog, stemme og advarsler.
- Vælg hovedmenuknappen i kortvisning eller vejledningsvisning for at få vist hovedmenuen.
- Rul til højre på skærmen, og vælg knappen Indstillinger .
- Rul til højre i denne menu, og vælg System .
- Vælg Nulstil i menuen System.
- Der vises en advarselsskærm for at bekræfte sletningen af dine gemte steder og indstillinger. Vælg Nulstil for at bekræfte. Din enhed nulstiller og genstarter.
- Kontroller, at du er logget på din TomTom-konto på navigationsenheden: Hvis funktionen MyDrive ikke er tilgængelig på din enhed, skal du vælge hovedmenuknappen , derefter vælge TomTom-tjenester og logge på med dit brugernavn (din e-mailadresse) og din adgangskode.