Hvis du ikke længere ønsker, at vi gemmer dine personlige oplysninger, kan du fjerne din TomTom-konto fra vores database. Før du anmoder om dette, skal du sørge for, at du har læst og forstået konsekvenserne, da anmodningen ikke kan fortrydes.
Bemærk : Hvis du sletter din TomTom-konto, har du ikke adgang til nogen TomTom-tjenester som f.eks. kortopdateringer, LIVE-tjenester eller fotofældeopdateringer. Din TomTom-navigationsenhed opdateres ikke længere.
Du vil ikke længere have:
- Ret til at refundere dine seneste køb
- Din ordre-, reparations- eller kontakthistorik
- Adgang til GO Navigation-appen, hvis abonnementet købes direkte hos os
- LIVE-tjenester
- Kortopdateringer
- MapShare-rapporter
- Fotofældeopdateringer
Bemærk : Af juridiske årsager er vi nødt til at beholde nogle af dine bestillingsoplysninger, f.eks. fakturaoplysninger til rapportering af regnskabs- og skattemæssige oplysninger. Se vores fortrolighedserklæring for at få flere oplysninger om, hvordan vi behandler dine data.
Hvis du stadig ønsker at slette din konto, skal du anmode om dette https://help.tomtom.com/hc/requests/new?ticket_form_id=360000697820 . Efter din anmodning vil vi fortsætte og slette din konto. Efter sletning kan vi ikke kontakte dig for at bekræfte denne proces.