Hvis du ikke længere ønsker, at vi gemmer dine personlige oplysninger, kan du bede os om at slette din TomTom-konto. Sletning er permanent og kan ikke fortrydes — så før du indsender din anmodning, skal du sikre dig, at du har læst og forstået konsekvenserne ved at udfylde vores formular til anmodning om kontosletning.
Sådan anmoder du om sletning
- Åbn formularen: https://help.tomtom.com/hc/requests/new?ticket_form_id=360000697820
- Udfyld de påkrævede oplysninger og bekræftelser, og indsend derefter formularen.
- Vi behandler din anmodning og sletter din konto. Når vi har gennemført sletningen, vil vi ikke kunne kontakte dig eller gendanne nogen af dine data.
Det mister du adgang til
Hvis du sletter din konto, mister du permanent adgang til alle TomTom-tjenester, der er knyttet til den, herunder:
- Kortopdateringer
- LIVE-tjenester
- Fotofældeopdateringer
- MapShare-rapporter
- TomTom GO Expert-appen, hvis dit abonnement blev købt direkte på TomToms websted
Derudover:
- Din TomTom-navigationsenhed vil ikke længere modtage opdateringer.
- Du mister retten til at få refunderet nyere køb.
- Din ordrehistorik, reparationsoplysninger og historik over henvendelser til support slettes.
- Din TomTom-navigationsenhed vil ikke længere modtage opdateringer.
- Du mister retten til at få refunderet nyere køb.
- Din ordrehistorik, reparationsoplysninger og historik over henvendelser til support slettes.
Bemærkning om lovpligtig opbevaring
Af juridiske og skattemæssige årsager er vi forpligtet til at opbevare visse ordreoplysninger — f.eks. fakturaoplysninger. Du kan få mere at vide om, hvordan vi behandler dine data, i vores fortrolighedserklæring.