Hur du återställer enheten till fabriksinställningarna beror på vilken sorts navigator du har.
Obs! : Om du återställer enheten tar det bort alla dina sparade platser och inställningar, inklusive språk-, röst- och varningsinställningar.
- Välj menyknappen i kartvyn eller vägledningsvisningen för att visa huvudmenyn.
- Bläddra till höger på skärmen och välj knappen Inställningar .
- Bläddra till höger i menyn och välj System .
- Välj Återställ enheten på systemmenyn.
- En varning visas för att bekräfta att dina sparade platser och inställningar tas bort. Välj Återställ för att bekräfta. Enheten återställs och startar om.
- Kontrollera att du är inloggad på ditt TomTom-konto på navigatorn: går du till Huvudmeny Inställningar MyDrive. Logga in med ditt användarnamn (e-postadress) och lösenord.