Ansluta GO Discover/Expert/Exclusive/Camper Max/Expert Plus/Superior till TomTom-tjänster med din smartphone

Var denna artikel till hjälp?
2682 av 6127 tyckte detta var till hjälp

Behöver du hjälp med att uppdatera din enhet?

Välj alternativet nedan för att uppdatera enheten:

MyDrive Connect MyDrive Connect TomTom HOME TomTom HOME Wi-Fi Wi-Fi
default
Hej! Det verkar som att du är i:
default
Nederländerna
Supportartiklar och videor kommer endast att vara relevanta för produkter som säljs i {countryName}
Heads up - Internet Explorer is no longer supported
Your browser is outdated, meaning it's incompatible with our website and exposes your computer to security risks. For a better, safer experience, please use a different browser or upgrade here.