//theme.zdassets.com/theme_assets/9171351/12c057a1213a7a1da359d85f99746d426c063e93.css

Anslut en telefon för datatrafik, handsfreesamtal och smartphonemeddelanden

Var denna artikel till hjälp?
9557 av 24556 tyckte detta var till hjälp

Behöver du hjälp med att uppdatera din enhet?

Välj alternativet nedan för att uppdatera enheten:

MyDrive Connect TomTom HOME Wi-Fi
Heads up - Internet Explorer is no longer supported
Your browser is outdated, meaning it's incompatible with our website and exposes your computer to security risks. For a better, safer experience, please use a different browser or upgrade here.