Trinnene for hvordan du nullstiller enheten til fabrikkinnstillinger avhenger av hvilken type navigasjonsenhet du har.
Merk : Hvis du nullstiller enheten, fjernes alle lagrede steder og innstillinger, inkludert innstillingene for språk, stemme og advarsler.
- Velg hovedmenyknappen i kartvisningen eller veiledningsvisningen for å vise hovedmenyen.
- Bla til høyre side av skjermen og velg Innstillinger -knappen
- Bla til høyre side av denne menyen og velg System .
- Velg Nullstill enhet i systemmenyen.
- Det vises et varselskjermbilde for å bekrefte slettingen av lagrede steder og innstillinger. Velg Nullstill for å bekrefte. Enheten nullstilles og starter på nytt.
- Kontroller at du er logget på TomTom-kontoen på navigasjonsenheten: gå til Hovedmeny Innstillinger MyDrive. Logg på med brukernavn (e-postadresse) og passord.