Trinnene for hvordan du nullstiller enheten til fabrikkinnstillinger avhenger av hvilken type navigasjonsenhet du har.
Merk : Hvis du nullstiller enheten, fjernes alle lagrede steder og innstillinger, inkludert innstillingene for språk, stemme og advarsler.
- Velg hovedmenyknappen i kartvisningen eller veiledningsvisningen for å vise hovedmenyen.
- Bla til høyre side av skjermen og velg Innstillinger -knappen
- Bla til høyre side av denne menyen og velg System .
- Velg Nullstill i systemmenyen.
- Det vises et varselskjermbilde for å bekrefte slettingen av lagrede steder og innstillinger. Velg Nullstill for å bekrefte. Enheten nullstilles og starter på nytt.
- Kontroller at du er logget på TomTom-kontoen på navigasjonsenheten: Hvis alternativet MyDrive ikke er tilgjengelig på enheten din, velg Hovedmeny -knappen , deretter velger du TomTom-tjenester og logg inn med brukernavnet (e-postadresse) og passordet ditt.