Hvis du ikke lenger ønsker at vi skal lagre personopplysningene dine, kan du be oss om å slette TomTom-kontoen din. Sletting er permanent og kan ikke angres. Før du sender inn forespørselen, må du derfor sørge for at du har lest og forstått konsekvensene ved å fylle ut vårt skjema for forespørsel om sletting av konto.
Slik ber du om sletting
- Åpne skjemaet: https://help.tomtom.com/hc/requests/new?ticket_form_id=360000697820
- Fyll ut de nødvendige opplysningene og bekreftelsene, og send deretter inn.
- Vi behandler forespørselen din og sletter kontoen din. Når vi har fullført slettingen, kan vi ikke kontakte deg eller gjenopprette noen av dataene dine.
Dette mister du tilgang til
Når du sletter kontoen din, mister du permanent tilgang til alle TomTom-tjenester som er knyttet til den, inkludert:
- Kartoppdateringer
- LIVE-tjenester
- Fotoboksoppdateringer
- MapShare-rapporter
- TomTom GO Expert-appen, hvis abonnementet ditt ble kjøpt direkte fra TomToms nettsted
I tillegg:
- TomTom-navigasjonsenheten din vil ikke lenger motta oppdateringer.
- Du mister retten til refusjon for nylige kjøp.
- Ordrehistorikken din, reparasjonsinformasjon og historikken over kontakter med kundestøtte blir slettet.
- TomTom-navigasjonsenheten din vil ikke lenger motta oppdateringer.
- Du mister retten til refusjon for nylige kjøp.
- Ordrehistorikken din, reparasjonsinformasjon og historikken over kontakter med kundestøtte blir slettet.
Merknad om lovpålagt oppbevaring
Av juridiske og skattemessige årsaker er vi pålagt å oppbevare visse bestillingsopplysninger – for eksempel fakturadetaljer. Hvis du vil vite mer om hvordan vi behandler dataene dine, kan du se personvernerklæringen vår.