Automatické obnovení můžete kdykoli vypnout. Zde je popsáno, jak to funguje a jak se řeší vrácení peněz.
Co se stane, když vypnu automatické obnovení?
- Po skončení aktuálního zúčtovacího období vám již nebude účtován žádný poplatek.
- Všechny výhody si zachováte až do vypršení platnosti předplatného.
- Po vypršení platnosti přístup skončí, pokud předplatné neobnovíte.
Mohu zrušit předplatné?
Automatické obnovení můžete kdykoli vypnout, abyste zabránili budoucím platbám. Tím se předplatné okamžitě neukončí; pokračuje až do konce aktuálního zúčtovacího období. Postup najdete v části Zrušení předplatného.
Jsou předplatná vratná?
Vypnutí automatického obnovení vás neopravňuje k vrácení peněz za zbývající dobu aktuálního období. Ve většině případů není možné zakoupené předplatné vrátit. Pokud se domníváte, že vám byla částka naúčtována nesprávně, obraťte se na Zákaznickou podporu a my vám pomůžeme.
Jaký je rozdíl mezi vypnutím automatického obnovení a zrušením předplatného?
Vypnutí automatického obnovení zastaví budoucí platby, ale vaše předplatné zůstane aktivní až do konce aktuálního období předplatného.
Zrušení předplatného často znamená totéž co vypnutí automatického obnovení – tedy že si zachováte přístup k výhodám předplatného až do data vypršení, ale další platba vám už nebude účtována.